Canbazlı İlkokulu

Vizyon: Eğitim, bilim ve kültürde çevresine liderlik eden, gelişen teknolojiyi takip eden, mutlu bireyler yetiştiren ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda: çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, bilimsel düşünebilen, araştırmacı, üretken, toplum ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2002-2003 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VOLEYBOL KIZLAR İLÇE İKİNCİLİĞİ 2001-2002 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VOLEYBOL ERKEKLER İLÇE İKİNCİLİĞİ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ VOLEYBOL 3.LÜĞÜ

Saatler: 08:30 14:00
Isınma: Kalorifer