Zeki GÖNCÜOĞLU - Müdür

1967 yılında Gülnar´da doğdu.İlk,Orta ve Lise öğrenimini Gülnar´da tamamladı.1986 yılında Atatürk Ünv.Kazım Karabekir eğitim Fakültesi Erzincan Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanarak 1988 yılında mezun oldu.15.02.1989 tarihinde Sivas´ın Kangal İlçesinde göreve başladı.Daha sonra sırası ile Mersin´in Gülnar İlçesi Beydili Köyü İlkokulunda,Silifke Akkum Boynuinceli İlkokulu,Silifke Narlıkuyu İlkokulu,Silifke Atayurt İlköğretim Okulu,Silifke Şehit Yarbay İlhan Akgün İlköğretim Okulu,Silifke Hasan Paker İlköğretim Okulu,Silifke Şehit Ragıp Köse İlkokulu´nda görev yaptı.Halen Silifke Canbazlı İlkokulu´nda 26.06.2020 tarihinden bu tarafa okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.